Forma'n part

La Bastida – Pati del Gall és un projecte impulsat per l’Associació La Bastida en col·laboració amb Sostre Cívic. Aquesta entitat ha signat un acord amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, que amb l’objectiu d’incrementar el parc d’habitatges en règim de protecció oficial del municipi, cedeix un solar municipal amb un dret de superfície de 75 anys.

L’edifici s’ubicarà al carrer Nord nº10, i es preveu que estigui format per planta baixa, tres plantes i coberta, amb un total de 24 habitatges d’una, 2, 3 o 4 habitacions.

Trobareu tota la informació del projecte, així com el formulari per formar-ne part, en aquesta web:
sostrecivic.coop/projectes/pati-del-gall

L’Associació La Bastida, més enllà del projecte concret de Pati del Gall, treballem per replicar el model, fer incidència política i donar a conèixer l’alternativa de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús.

Si vols formar part de l’Associació, contacta amb nosaltres!
info@labastidacoop.cat

Volem que el model d’habitatge cooperatiu esdevingui una alternativa clara en el nostre entorn. I una de les claus per aconseguir-ho és divulgar la nostra activitat per tal de contribuir, així, a l’impuls de nous projectes.

Ajuda’ns. Parla de La Bastida a la teva gent, explica el projecte a les teves xarxes, replica les nostres publicacions. Perquè és una manera de fer xarxa i enfortir un model que, al cap i a la fi, és una proposta de societat amb una organització social i econòmica basada en la participació i la col·laboració.

A nosaltres, de moment, ens trobaràs a Twitter, Instagram i Facebook.