Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de l’ASSOCIACIÓ LA BASTIDA PER A L’HABITATGE COOPERATIU i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària.
A continuació, proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant:

– Qui és el responsable del tractament de les teves dades.(1)
– Para quines finalitats recaptem les dades que et sol·licitem.(2)
– Quin és la legitimació per al seu tractament.(3)
– Durant quant temps les conservem.(4)
– A quins destinataris es comuniquen les teves dades.(5)
– Quins són els teus drets.(6)

1) RESPONSABLE: veure dades a l’encapçalament.

2) FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

Formulari de contacte
FINALITAT: facilitar un mitjà perquè puguis posar-te en contacte amb nosaltres i contestar a les teves sol·licituds d’informació, així com enviar-te comunicacions de les nostres activitats.
LEGITIMACIÓ: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
CONSERVACIÓ: Una vegada resolta la teva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

Enviament de correus electrònics
FINALITAT: Contestar a les teves sol·licituds d’informació, atendre les teves peticions i respondre les teves consultes o dubtes.
LEGITIMACIÓ: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.
CONSERVACIÓ: Una vegada resulta contestada la teva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

5) DESTINATARIS DE LES TEVES DADES.
Les teves dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

6) DRETS EN RELACIÓ AMB LES TEVES DADES PERSONALS.
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les teves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pots exercir els següents drets:
– Sol·licitar l’accés a les teves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
– Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser recollides.
– Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
– Sol·licitar l’oposició al tractament de les teves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
– Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
– Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els teus drets:
Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pots presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Obligació de facilitar-nos les teves dades personals i conseqüències de no fer-ho
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les teves sol·licituds i/o prestar-te els serveis que puguis contractar, per la qual cosa, si no ens les facilites, no podrem atendre’t correctament ni prestar el servei que has sol·licitat.
En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les teves dades i demés informació a les nostres bases de dades.

Seguretat de les teves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les teves dades personals, t’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades, de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les teves dades personals
És important que, perquè puguem mantenir les teves dades personals actualitzades, ens informis sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles. En cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que puguis facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens facilitis les teves dades a través d’aquesta web.

Responsabilitat
En posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.