La Bastida organitza un debat amb representants de tots els grups polítics

La Bastida, l’associació per a l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, seguint l’exemple de tantes altres cooperatives d’habitatge ja en funcionament arreu del territori, fa anys que treballem per implantar aquest model a Vilafranca del Penedès. Es tracta d’una forma d’accés a l’habitatge en la qual una cooperativa és la propietària de l’edifici i les persones cooperativistes gaudeixen del dret d’ús durant un temps acordat.

Ara, davant la proximitat de les eleccions municipals i després d’haver mantingut converses amb tots els i les representants polítiques del consistori, volem plantejar un debat obert per conèixer l’opinió de tots els grups polítics vilafranquins sobre la situació de l’accés de l’habitatge, així com la seva visió sobre l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com a model viable.

L’acte, que porta per títol ‘Nous models d’habitatge a Vilafranca: realitat o ficció?‘ i estarà conduït per la periodista Alba Esteve, comptarà amb la presència d’Aureli Ruiz (Junts per Catalunya), Lourdes Sánchez (PSC), Pere Sàbat (ERC), Montse Romagosa (Vilafranca en Comú), Marta Soler (CUP) i Eladio García (Ciutadans).

El debat tindrà lloc a L’Escorxador el dijous 16 de febrer, a les 19:30h i comptarà, també, amb un torn de preguntes obert a totes les persones assistents.